Grote Clubactie 2021

Grote Clubactie 2021

Steun DIOS!

Start Grote Clubactie 2021

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in om zoveel mogelijk leden weer samen te laten sporten en daarnaast DIOS ook te laten groeien. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Steun DIOS

Verkoopboekje met QR-code

De verkoop kan online via deze link, maar ook via het vertrouwde lotenboekje kunnen loten worden gekocht. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie, waarbij kopers met hun telefoon (op afstand) een lot kunnen kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Superloten

DIOS doet ook mee met de verkoop van superloten; dit is in feite een straatje van 50 loten ineens en kost dan ook €150, waarvan €120 euro naar DIOS gaat. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Superlot actie

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.