Aanmelding gymnastiek en freerunning

Fijn dat je je wilt aanmelden bij DIOS afdeling gymnastiek! Lees de volgende tekst goed door en vul dan het formulier in en verstuur deze met de knop onderaan.

Aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Indien de aanmelding bij meer dan 1 lessoort gewenst is kan dit in het notitieveld worden aangegeven.

Ieder DIOS lid binnen de afdeling gymnastiek wordt bij aanmelding tevens aangemeld bij de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie.

N.B. De KNGU vraagt bij aanmelding altijd of het aan te melden lid gefotografeerd mag worden bij KNGU evenementen, vandaar de optie in het onderstaande formulier. DIOS doet verder niets met deze toestemming, anders dan de keuze doorgeven aan de KNGU. Indien er bij DIOS foto's worden gemaakt wordt er altijd apart toestemming gevraagd voor publicatie, tenzij bij openbare evenementen.

Contributie

Contributie jeugdleden (t/m 15 jaar) is €13,04 per maand (12 maanden/jaar) voor het eerste uur en €11,01 voor ieder volgend uur (naar rato).

Contributie senioren (vanaf 16 jaar) is €16,52 per maand (12 maanden/jaar) voor het eerste uur en €13,92 voor ieder volgend uur (naar rato).

Daarnaast is er de KNGU bondscontributie (in 2021 €5,80 per kwartaal voor jeugdleden en €7,15 per kwartaal voor senioren), die per kwartaal samen met de reguliere contributie wordt geïnd. Hierbij is de afrekening altijd per geheel kwartaal, dus bij een aanmelding op 1 december wordt het gehele 4e kwartaal in rekening gebracht en bij afmelding op 1 januari wordt het gehele 1e kwartaal in rekening gebracht.

Voor aanmelding bij Splinter geldt een andere contributieregeling. Neem hiervoor contact op met de leiding.

Incasso

Door inzending van dit formulier geeft u toestemming aan DIOS voor een doorlopende incassomachtiging om de contributie van uw rekening af te mogen schrijven. U ontvangt eerst nog een betaalverzoek per mail vanuit DIOS, waarmee u de eerste keer zelf het inschrijfgeld van €5 kunt overmaken en tegelijkertijd de toestemming voor de incassomachtiging definitief maakt. De bankrekening waarmee u zelf de overschijving van het inschrijfgeld doet wordt de rekening waarvan de contributie gaat worden geïncasseerd.

Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze altijd laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Opzegtermijn

Afmelden kan alleen via het afmeldformulier op deze website, waarbij een schriftelijke opzegtermijn van 1 maand wordt gehanteerd en er geen aanspraak gemaakt kan worden op restitutie van reeds geïnde contributies, zoals de kwartaalcontributie van de bond.