Clubactie 2020

Grot Clubactie

Koop DIOS clubloten via deze link

 


Beste lotenverkoper,

Zaterdag 19 september 2020 ging de Grote Clubactie weer van start! Dios doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Het is in verband met corona niet de bedoeling dat de je de loten huis aan huis gaat verkopen, Wat wel mag is het gebruik van verkoopboekjes binnen familie en bekenden en online verkoop via social media.

Verkoopboekjes

Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel.

Bekijk de instructie van online loten verkopen op deze link.

  • Je kunt de QR code op het boekje gebruiken (vraag de koper naar vereniging “DIOS Dinxperlo” te zoeken)
  • of deze link via Whatsapp of social media versturen:
  • of verwijs naar de koop-link hierboven
  • of gebruik de QR-code op de brief die je ontvangen hebt.

Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis, dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn en dat bij online verkoop jouw naam wordt ingevuld als verkoper! Verantwoord loten verkopen doe je zo:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand!
  • Vraag kopers zoveel mogelijk online loten te kopen via één van de opties hierboven
  • Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken en geef het boekje aan de koper om deze zelf in te vullen.

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij de leiding van jouw groep vòòr 15 november. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Jouw leiding kan jou een nieuw boekje geven.

Win gave prijzen

Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen.

Wat kun je winnen?

  • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van DIOS de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
  • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!

Klik op deze link voor meer informatie over de win acties. Tevens ontvangt elk lid wie een boekje inlevert een leuke attentie!

Veel Succes!

Deel de actie zoveel mogelijk via whatsapp of social media , zo bereik je veel mensen in een korte tijd.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

N.B. DIOS doet ook weer mee aan de Rabo ClubSupport 2020 actie; roep iedereen op om, als je mag stemmen, om op DIOS (Dinxperlo Omnisport) te stemmen in de week van 5 t/m 25 oktober!